mandag den 15. oktober 2012

Go Go Berlin i Grenå!

Jeg undskylder på forhånd den søde Anna Kaysen for at lægge dette billede ind i min blog. Men det beskriver vist stemningen meget godt til Go Go Berlin koncerten i Pavillonen i Grenå, i fredags. Altså d. 12/10.

Fed koncert! - selvom at vi kun var 15 der var oppe og give den gas. Jeg må ærligt indrømme at jeg aldrig har hørt bandet live før. Men selvfølgelig var deres performance som forventet skide god, og det lød da også ret godt. Det lød faktisk rigtig godt! - og vil da anbefale folk at tage ind og se dem i århus d. 17 November på V58!

Har du ikke hørt deres musik før.. Så lyt til det nu:
Lige som musikken fra Thee Attacks og Reptile Youth (Tidligere bang bang brains, som jeg har billeder af i "Grafitti_katten"), så er det en ny fortolkning af den rock'n'roll de gamle kender. Det er altså følelses-porno blandet med en del rebelsk fjol, og så definitionen af ordet "drenge-røv" lagt oven i. Det er en ret fjollet blanding. Men hey, det bliver jo godt i sidst ende! I promise!

Så tag ind og se dem på V58, d. 17 november, det er en lørdag, til folk der ikke kan tænke så langt selv! - og så køb deres plade. Den er lige så god som det du vil se live!..

Så vil jeg slutte af med et billede fra en scene, som ingen af de andre til koncerten fik lov til at se. Plus et link til resten af billederne fra koncerten. Men først billedet:

- og resten af billederne findes selvfølgelig på Grafitti_Katten !!

Møsser! :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar